Stefan Sundströms Mäskkvartetten

Mäskkvartetten

Fredagens program på Visfestival Holmön avslutas med Stefan Sundströms Mäskkvartetten. Utöver Stefan ingår Pelle Halvarsson på elcello, Ola Nyström på gitarr och Nicke Andersson på klaviatur.
Några av Umeborna kunde nyligen stifta bekantskap med denna eminenta kvartett då de uppträdde både på Universitetet och Scharinska. Ni som till äventyrs missade dem har alltså chansen att se och höra dom på Holmön den 30 juli.

Recension på vk.se i februari 2010

Christina Kjellson - ordkonstnär

Christina Kjellsson har besökt Holmön vid två tidigare tillfällen, då med sitt band. Denna gång kommer hon med sin röst och sin gitarr. Christina hör till den absoluta gräddan av dagens svenska ordkonstnärer och texthantverkare.
Lyssna på Christina


Emtenäs årets konferencier

Årets konferencier är Martin Emtenäs, populär programledare för tv-programmet Mitt i naturen. Det är inte i första hand därför Martin blivit utvald till den här uppgiften. Martin har ett genuint intresse för musik,är en driven trummis, och har faktiskt uppträtt vid ett tidigare tillfälle på Visfestival Holmön. Året var 2002 och bandet hette Drott. Vi hälsar Martin välkommen som årets konferencier.